Personlig utveckling,  Psykisk ohälsa

En månad för sent

Jag glömde att skriva ett inlägg på årsdagen! Jag missade att skriftligen fira min 7-årsdag!

Jag vet inte hur jag helt glömde den traditionen, men glömde, det gjorde jag. Det finns ett påbörjat inlägg, ett ganska långt ett, med allehanda raljerande över ämnen som inte alls berör det 8:e januari är för mig. Känns märkligt att jag har skrivit annat, men inte om att fira min nykterhet.

Självklart hade jag mina ritualer av tacksamhet och jag meddelade alla som ville (och inte ville) lyssna att jag minsann firade 7 år nykter, men jag skrev inget inlägg här. På instagram delade jag följande:

This is the most important day of the year for me. Holidays and birthdays have nothing against the anniversary of the day I chose life. This day is usually quite an emotional affair. It has barely started, and I’m already overwhelmed with gratitude.

Här, vi får istället trösta oss med att läsa förra årets årsdagsinlägg och några tankar jag har kring nykterhet på julen:

https://www.kirsi.se/2017/01/07/6-ar-nykter/
https://www.kirsi.se/2016/12/21/braket-om-julens-nykterhet/

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.